Rozszyfruj swoją krew.

Książka “Rozszyfruj swoją krew” to przewodnik po własnej krwi, którą powinien przeczytać każdy.

Koniec z niezrozumiałymi wynikami badań krwi! Przedstawiamy Ci przewodnik po tym jak je zrozumieć. Po lekturze tej książki już nigdy nie spojrzysz na nie tak samo. Czytaj z nich wiedzę o stanie zdrowia jak z otwartej książki! Pomożemy Ci je rozszyfrować! Dzięki naszej książce w łatwy i szybki sposób nauczysz się odczytywać wyniki badań morfologii, tarczycy i lipidogramu. Po lekturze wystarczy, że rzucisz okiem na wyniki i doskonale będziesz wiedzieć, o co w nich chodzi.

Takich podsumowań i wyjaśnień nie znajdziesz nawet w google! Z medycznego na język polski. Jeśli nasze babcie po przeczytaniu książki nauczyły się co oznaczają wyniki, Ty też możesz. Książka „Rozszyfruj swoją krew” to praktyczny poradnik dosłownie dla każdego. W książce znajdziesz też praktyczne zalecenia dotyczące diety, stylu życia i tego jak poprawiać swoje wyniki i cieszyć się zdrowiem każdego dnia. Takiej książki w Polsce jeszcze nie było!

Dowiesz się między innymi

Skąd biorą się choroby takie jak m.in. niedoczynność/nadczynność tarczycy, Hashimoto anemia, osłabienia, problemy z odpornością, wysoki poziom cholesterolu, miażdżyca.   Czy można im zapobiec? Czy możesz wpłynąć na ich zatrzymanie, cofnięcie?   Jak za pomocą żywienia i stylu życia odzyskać pełnię zdrowia i mieć świetne wyniki?   Jak pogłębić diagnostykę kiedy to potrzebne? Do jakiego specjalisty się wybrać?

Ponad 800 stron o tym jak redukować ryzyko związane z chorobą, wdrożyć prawidłowe nawyki, zostać własnym doradcą żywieniowym i świadomie dążyć do pełni zdrowia.

Informacje dodatkowe o Rozszyfruj swoją krew.:

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2017 (data przybliżona)
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Rozszyfruj swoją krew.

Kyle
T.M. Piro