Rok ekstremalnych przygód

Kto pierwszy dotrze na biegun północny: Clarkson i May w supernowoczesnym wozie terenowym czy Hammond powożący psim zaprzęgiem? Czy zdezelowany opel kadett to dobry samochód na wyprawę po bezdrożach Botswany? Czy da się przepłynąć Kanał La Manche własnoręcznie skonstruowaną amfibią?

Ta książka jest jak wyjście na piwo z dobrym kumplem. Kumplem, który jest jednym z prowadzących Top Gear, najpopularniejszego programu motoryzacyjnego wszech czasów. Kumplem, który nigdy nie mówi „nie” i przyjmuje najbardziej szalone wyzwania.

Informacje dodatkowe o Rok ekstremalnych przygód:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2012-02-15
Kategoria: Podróżnicze
ISBN: 978-83-240-1686-0

Kup książkę Rok ekstremalnych przygód

Rok ekstremalnych przygód - opinie o książce

Avatar użytkownika - kotokoto
kotokoto
Przeczytane:2013-06-12, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,
Przezabawna, ekscytujaca, po prostu idealna książka, aby poczuć się jak z kumplem na piwie... tylko, że ten kumpel to prowadzący TOP GEAR i opowiada ci niesamowite historie, w których wcale nie zgrywa bohatera, ale jest zwykłym, często zabawnie nieporadnym facetem.
Na krawędzi. Moja opowieść
Richard Hammond0
Okładka ksiązki - Na krawędzi. Moja opowieść

20 września 2006 roku podczas kręcenia jednego z odcinków Top Gear Hammond próbował pobić rekord prędkości lądowej Wielkiej Brytanii. Kiedy...

Richard Hammond0
Okładka ksiązki - Jak zostać arktycznym ninja i inne przygody z Evelem, Oliverem i wiceprezydentem Botswany

Książka o kulisach spektakularnych wypraw ekipy Top Gear, pokazująca to, czego nie mogliście zobaczyć w telewizji. Lektura dla każdego, kto lubi ekstremalne...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska