Wyraźna mapa zawiłej rzeczywistości rynkowej Poznaj sekrety wybitnych inwestorów Odkryj nowe metody inwestowania Naucz się unikać niepotrzebnego ryzyka Oto nazwiska dwunastu profesjonalnych inwestorów, wybitnych specjalistów i uznanych ekspertów finansowych, którzy wyrazili zgodę na to, by swoją wiedzą podzielić się z Tobą: Rob Arnott Bill Bonner Mark Finn Ed EasterlingDennis GartmanAndy Kessler Michael Masterson George GilderJohn MauldinJames MontierRichard RussellA. Gary Shilling Każdy z tych dwunastu inwestorów został poproszony o zdradzenie najważniejszej zasady, którą kieruje się w swojej działalności inwestycyjnej. W ten sposób powstał wyjątkowy tom, pełen praktycznych rad i cennych wskazówek, które od razu można wprowadzić w życie. Teraz również Ty możesz poznać sekrety praktyków, którzy odnieśli ogromny sukces na rynku inwestycji. Dowiedz się: Dlaczego najlepsze są informacje poufne? Jak korzystać z "drogowskazów we mgle"? Kiedy "to nie takie proste" jest w rzeczywistości najłatwiejsze? Na czym polega mit dotyczący manipulowania ryzykiem? Jak zwiększyć zyski dzięki "rozwiązaniu dwuprocentowemu"? Dlaczego "zasada zwycięzcy" jest taka skuteczna? Czym jest fala milenijna?
Informacje dodatkowe o Reguły giełdy. Żelazne zasady największych inwestorów:
Wydawnictwo: Onepress