Program Ochrony Roślin Warzywnych i Ozdobnych Uprawianych pod Osłonami 2017

Program Ochrony Roślin Warzywnych i Ozdobnych Uprawianych pod Osłonami powstał przy współpracy z naukowcami z Instytutu Ogrodnictwa w Skierniewicach.

Omówione są w nim zagadnienia z zakresu ochrony warzyw: wykazy fungicydów, zoocydów, nawozy i inne substancje stosowane w ochronie przed chorobami i szkodnikami oraz szczegółowe programy ochrony warzyw uprawianych pod osłonami. Dodatkowo zawiera wykaz fungicydów i zoocydów stosowanych w roślinach ozdobnych oraz szczegółowe zalecenia ich ochrony przed szkodnikami i chorobami.

Informacje dodatkowe o Program Ochrony Roślin Warzywnych i Ozdobnych Uprawianych pod Osłonami 2017:

Data wydania: 2017-02-17
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 9788365782014

Kup książkę Program Ochrony Roślin Warzywnych i Ozdobnych Uprawianych pod Osłonami 2017

Program Ochrony Roślin Warzywnych i Ozdobnych Uprawianych pod Osłonami 2017 - opinie o książce

Genial. Kaseta video. Język niemiecki dla młodzieży
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Genial. Kaseta video. Język niemiecki dla młodzieży

30 minutowy film przedstawia grupę młodzieży, bohaterów podręcznika genial, którzy postanowili nakręcić film o sobie i szkole, rodzinie i przyjaciołach...

Jestem miasto. Kraków
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Jestem miasto. Kraków

Dzięki tej książce dzieci mają szansę odbyć fascynującą podróż w czasie.   Tematem przewodnim jest Kraków. Na każdej stronie miasto...

Kyle
T.M. Piro