Poradnik korporacyjnego szczura

Masz już dość czytania o efektywnych menedżerach? Jesteś znużony próbami pokonywania wszystkich problemów w minutę? A może bardziej interesuje Cię, kto zjada owoce Twojej pracy? Uwolnij się od podręczników zarządzania: dowiedz się, jak naprawdę pozyskiwać przyjaciół, wywierać wpływ na innych i osiągać cele: poznaj metody szczura.Z właściwą sobie błyskotliwością i zjadliwym czarnym humorem autor zabierze Cię w podziemia dzisiejszego biznesu i pokaże Ci najciemniejsze zakątki gabinetów -- miejsca pełne zazdrości, gniewu, nienawiści i żądzy zemsty. O tym w żadnej firmie nie mówi się głośno:Jak zniszczyć przełożonego i zająć jego miejsce?Jak poznać słabości współpracowników?Jak dostać się na szczyt?To łatwiejsze, niż myślisz. Bądź bezlitosny; zostań szczurem. Nie pozwól się ogłupić banałami o pracy zespołowej czy wartościach firmy. Wielu Twoich współpracowników myśli inaczej. Tu chodzi o władzę: jak ją zdobyć i wykorzystać. Jak być szczurem omawia ludzkie zachowania otwarcie i z dużą dozą cynizmu. Przeczytaj tę książkę, lecz nigdy nie zostawiaj jej na biurku!

Informacje dodatkowe o Poradnik korporacyjnego szczura:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: b.d
Kategoria: Zarządzanie i marketing
ISBN: 83-7361-656-X

Kup książkę Poradnik korporacyjnego szczura

Poradnik korporacyjnego szczura - opinie o książce