Czy chcesz złamać kod kobiecości?

Kobieca anatomia skrywa w sobie wiele sekretów. Brak ich świadomości powoduje nieporozumienia i niechęć wobec własnej kobiecości. Na szczęście specjalistka od menstruacji i niekwestionowany autorytet z dziedziny badania kobiecości zdradza wszystkim Paniom, jak mogą złamać kod i pokochać to, co w nich wyjątkowe.

Świętowanie zamiast kompleksów!

Teraz i Ty zaczniesz celebrować kobiecość i zmysłową przyjemność. Pomogą Ci w tym mantry, ruch, masaż, tajemnice menstruacji i magia. Dowiesz się, jak pozbyć się wstydu i poczucia winy oraz zgłębisz swoją zmysłowość i przyjemność. Zrozumiesz znaki otrzymywane od własnego organizmu i zgrasz następujące w nim przemiany z rytmami natury i wszechświata. Rozbudzisz swoją kreatywność i zaczniesz mówić o własnych potrzebach, pragnieniach i marzeniach.

Skorzystaj z mocy kobiecości!

Informacje dodatkowe o Pokochaj swój kobiecy krajobraz. Jak pozbyć się ograniczeń i wyzwolić kobiecą moc.:

Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2016 (data przybliżona)
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-7377-847-4
Tytuł oryginału: Love your lady landscape
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Jolanta Kulig

Tagi: bóg

Kup książkę Pokochaj swój kobiecy krajobraz. Jak pozbyć się ograniczeń i wyzwolić kobiecą moc.

Kyle
T.M. Piro