Podręcznik radiestezji praktycznej

"Przywróćmy utracone zdolności naszych przodków!Oto przystępny i praktyczny poradnik, w którym radiestezja jest przedstawiona w formie łatwych doświadczeń. Najpierw odkryjesz podstawowe zasady radiestezji i dowiesz się, jakie może ci ona przynieść korzyści. Poznawszy prostą, skuteczną i szybką metodę pracy z wahadełkiem, zrozumiesz, do czego ono może służyć i co pozwala zmierzyć. Skuteczne działanie wymaga użycia dobrych narzędzi, dlatego w książce szczegółowo omówiono instrumenty badawcze. Dzięki jasno przedstawionej analizie porównawczej rozmaitych wahadeł sam możesz wybrać to, które odpowiada Ci najbardziej.Możesz sprawdzić, czy Twój dom jest zdrowy, skontrolować swoje pożywienie i przywrócić wartości wodzie pitnej. W tych działaniach nie ma żadnej magii: wystarczy rozumne zastosowanie wiedzy o promieniowaniu kształtu, która była dobrze znana naszym przodkom i którą obecnie odkrywamy na nowo. Metoda proponowana przez autora, jest prosta i zachęcająca, liczne ćwiczenia praktyczne oraz fotografie pozwalają szybko wprowadzić w życie zdobytą wiedzę."

Informacje dodatkowe o Podręcznik radiestezji praktycznej:

Data wydania: b.d
Kategoria: Psychologia

Kup książkę Podręcznik radiestezji praktycznej

Podręcznik radiestezji praktycznej - opinie o książce

Kyle
T.M. Piro