Planer Dobroci granat

Szukasz planera, który nie będzie tylko zwykłym kalendarzem, ale źródłem inspiracji, pozytywnego nastawienia oraz dobrym narzędziem do poszerzania życiowych horyzontów? Specjalnie dla Ciebie połączyliśmy wszystkie te elementy i tak powstał Planer Dobroci! A tak się składa, że mamy go dla Ciebie w zupełnie nowej odsłonie, granatowej!

To narzędzie do planowania codzienności, ale także rozwoju duchowego nie tylko pod względem modlitwy, czytania Pisma Świętego, ale przede wszystkim dobrych planów i dobrych uczynków. Dzięki temu połączeniu - będziesz zarażać dobrem swoich najbliższych i wszystkich ludzi, których spotkasz na swojej drodze!

Dlaczego warto sięgnąć po Planer Dobroci?

o To nie tylko miejsce do planowania roku, codziennych wydatków i narzędzie do przypominania o spotkaniach i ważnych wydarzeniach. To miejsce, gdzie możesz zaplanować dobro!

o Planer zastępuje tradycyjny kalendarz. Jest o wiele ciekawszy, bowiem nie ma narzuconej formy. To Ty decydujesz, w jaki sposób chcesz go prowadzić! W przeciwieństwie do kalendarza - możesz zacząć go użytkować w dowolnym czasie!

o Planer to ogromna dawka motywacji w postaci cytatów z różnych źródeł, ale także inspirujących zadań.

o Jest poręczny - ma format A5. Zmieści się do torebki, a co najważniejsze - jest bardzo wygodny w użytkowaniu.

o Jest pięknie wydany. Swoim kwiatowym motywem nawiązuje do naszego bestsellera - Modlitewnika dla Kobiet.

To doskonała forma na prezent świąteczny czy z każdej innej okazji dla mamy, siostry, babci, córki czy przyjaciółki. To ten rodzaj upominku, który zawsze się przyda!

Co znajdziesz w Planerze Dobroci?

o Kwiecistą okładkę, która cieszy oko!

o Kremowy papier, po którym pisze się wręcz idealnie!

o Dużo miejsca na indywidualne notatki.

o Miejsca na planowanie roku, miesiąca, budżetu, najważniejszych wydarzeń, itp.

o Miejsca do planowania duchowego rozwoju tj. roczny plan duchowy, biblijne numery ratunkowe, zbiór świąt nakazanych, Modlitwy do Ducha Świętego przed i po czytaniu Pisma Świętego, biblijną biblioteczkę do zamalowywania postępów czytania Biblii, śledzenie duchowych nawyków, itp.

o Porządną dawkę motywacji i inspiracji! W Planerze znajdują się cytaty pochodzące z różnych miejsc, ale także cytaty z rozważań, które pisałyście Wy - pełne pasji, kreatywności Kobiety, dzięki którym powstał nasz Kobiecy Modlitewnik. Totalnym bonusem do planera są unikatowe zadania, które powstały z myślą o rozwoju duchowym, ale przede wszystkim o szerzeniu dobra wszędzie tam, gdzie jesteśmy!

o Wstążka zintegrowana z Planerem, dzięki której nie zagubisz się w codziennych notatkach!

Informacje dodatkowe o Planer Dobroci granat:

Tagi: Chrześcijaństwo

Kup książkę Planer Dobroci granat

Magiczne gumki LOOM. Ozdoby
Okładka ksiązki - Magiczne gumki LOOM. Ozdoby

Seria czterech kolorowych poradników dla wszystkich miłośników zabawy kolorowymi gumkami. W książkach dzieci znajdą dziesiątki pomysłów na ozdoby zrobione...

Paryż. Przewodnik ilustrowany
Okładka ksiązki - Paryż. Przewodnik ilustrowany

Każdy kto choć raz był w Paryżu ten nie potrzebuje argumentów aby tam wrócić. Każdy kto jeszcze nie był wie, że musi tam pojechać. Zwiedzanie muzeów i...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska