Na planie pokazane jest szeroko rozumiane centrum pełniące funkcje usługowe, administracyjne i biznesowe. Dodatkowo powiększony jest sam obszar centrum. Dzięki małemu formatowi po złożeniu, plan doskonale mieści się zarówno w kieszeni marynarki jak i w damskiej torebce. To idealny format dla wszystkich, którzy przyjeżdżają do miasta na krótki pobyt. Plan zawiera wykaz komunikacji miejskiej oraz wykaz specjalnych stref ekonomicznych.

Informacje dodatkowe o Plan miasta Wałbrzych, Szczawno-Zdrój, Świebodzice,Świdnica, Kamienna Góra 1:17500:

Wydawnictwo: PPWK
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7329-816-9

Kup książkę Plan miasta Wałbrzych, Szczawno-Zdrój, Świebodzice,Świdnica, Kamienna Góra 1:17500

Plan miasta Wałbrzych, Szczawno-Zdrój, Świebodzice,Świdnica, Kamienna Góra 1:17500 - opinie o książce

Baśnie polskie
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Baśnie polskie

Przeżyj niezapomnianą przygodę razem z bohaterami naszych książek. Wprowadzą Cię oni w świat dziecięcych fascynacji, gdzie marzenia się spełniają, a wszystko...

Makaron. Na co dzień i od święta
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Makaron. Na co dzień i od święta

Z makaronu można przygotować fantastyczny posiłek na każdą okazję. Bez trudu ugotujesz zarówno wyborne proste danie, jak też wytworną potrawę na przyjęcie...

Kyle
T.M. Piro