Chleb to pokarm wyjątkowy, o uświęconej wiekową tradycją symbolice. Na co dzień niezbędny, niezastąpiony, odznacza się - dzięki nowoczesnym technologiom - różnorodnością gatunków. Jednak wiele osób jest przeciwnych dodawaniu do pieczywa tzw. polepszaczy, ich wiedza zaś o domowym wypieku chleba jest niewystarczająca. Ta książka, zawierająca szczegółowe receptury na rozmaite wypieki pieczywa będzie służyć ogromną pomocą. Po jej lekturze "więcej będzie nas do pieczenia chleba", kto raz bowiem spróbuje smaku własnoręcznie upieczonej bułki, będzie rzadszym klientem w pobliskim sklepie.
Informacje dodatkowe o Pizze, chleby, foccacie:
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
83-7469-194-8
Liczba stron: 96
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Chcę przeczytać,