Pieski. Naklejki Iskierki

Pieski, psiaki i psiaczki wesoło merdają ogonkami. Tak zachęcają cię do zabawy. Poświęć im chwilkę, a podziękują ci radosnym szczekaniem. Hau, hau!

Kudłate, łaciate, czarne, rude i białe, małe, średnie i duże... To nasi wierni przyjaciele – pieski. Uwielbiamy ich towarzystwo, a one uwielbiają nas.

Czekają na ciebie iskrzące się brokatową poświatą naklejki! Zapraszamy do wspaniałej zabawy z naklejkami oraz do poznawania świata uroczych piesków.

Odbiorcy:
– dzieci, które z radością będą poznawać świat piesków i bawić się brokatowymi naklejkami;
– rodzice i opiekunowie chcący podarować śliczną książeczkę z naklejkami, zapraszającą do wspaniałej zabawy.

Dlaczego warto nabyć tę książkę?
– to urocze kolorowe strony, dzieci znajdą na nich nie tylko informacje o pieskach, ale także iskrzące się brokatową poświatą naklejki;
– zachwyca ślicznymi obrazkami i kolorowymi naklejkami;
– zapewnia mnóstwo świetnej zabawy z naklejkami.

Informacje dodatkowe o Pieski. Naklejki Iskierki:

Pieski. Naklejki Iskierki - opinie o książce

Sportowa krowa
Dorota Skwark0
Okładka ksiązki - Sportowa krowa

W wiejskiej zagrodzie mieszka krowa. Jej marzeniem było posiadanie wyścigówki. Dobra wróżka pomogła krówce. Wyczarowała jej rolki...

Minisalon gier i zabaw
Dorota Skwark0
Okładka ksiązki - Minisalon gier i zabaw

Publikacja przedstawia propozycje gier i zabaw dla całej rodziny - zawiera ich szczegółowe opisy oraz 14 plansz do gier, pionki i kostkę....

Kyle
T.M. Piro