Photoshop Elements 2. Szybki start

Błyskawiczny kurs Photoshop Elements -- doskonałego narzędzia do obróbki zdjęć wykonanych aparatem cyfrowym

Dzięki Adobe Photoshop Elements retuszowanie fotografii cyfrowych staje się łatwym zadaniem. Możesz stosować filtry, nadawać efekty i style, przygotowywać zdjęcia na potrzeby witryn WWW, tworzyć zdjęcia panoramiczne z kilku pojedynczych zdjęć. Photoshop Elements posiada też kilka unikatowych funkcji, których nie znajdziesz nawet w programie Photoshop. Jest to, przy wszystkich swoich możliwościach, aplikacja niezwykle łatwa w obsłudze przeznaczona zarówno dla fotoamatorów, jak i dla profesjonalistów.

Książka "Photoshop Elements 2. Szybki start" to praktyczny przewodnik po najnowszej wersji Adobe Photoshop Elements. Pozwoli Ci ona nie tylko w krótkim czasie nauczyć się obsługi tego programu, ale także stanie się źródłem cennych wskazówek i podpowiedzi, do którego często będziesz wracać podczas pracy ze swoimi zdjęciami.

Poznasz: Sposób instalacji i konfiguracji Photoshop Elements Metody dostosowania interfejsu użytkownika do swoich potrzeb Tworzenie obrazów i zarządzanie kolekcjami zdjęć Korygowanie kolorów, usuwanie przebarwień, oświetlanie tła Zaznaczanie fragmentów zdjęć i modyfikację zaznaczonych obszarów Pracę z warstwami Sposoby poprawy jakości i techniki retuszu zdjęć Użycie filtrów i efektów specjalnych Malowanie w programie Photoshop Elements Pracę z tekstem Przygotowanie zdjęć do druku i publikacji w Internecie Tworzenie panoram, pokazów slajdów i animacji

Informacje dodatkowe o Photoshop Elements 2. Szybki start :

Wydawnictwo: Helion