Ósme niebo

Tom 1 cyklu Saga czasu przemiany

Historia dwudziestokilkuletniej pracowniczki krakowskich centrów outsourcingowych, Łucji, której szara, korporacyjna rzeczywistość zmienia się nie do poznania po tym, gdy we śnie tajemniczy wampir o wzroście koszykarza i wyglądzie blond anioła ratuje jej życie. Wampir ma na imię Mikael, a Łucja zakochuje się w nim i usilnie szuka sposobu na to, by ponownie się z nim zobaczyć. Tymczasem dostaje propozycję pracy w nowej firmie, Corporate Wings BPO. Z pozoru typowa korporacja okazuje się wyjątkowym miejscem: szef rekrutacji, Adam, przyjmuje do pracy przede wszystkim lightworkerów: osoby obdarzone duszami upadłych aniołów i istot pozaziemskich. To opowieść o dorastaniu, poznawaniu prawdziwego siebie, nauce szanowania własnych granic. To historia o wyborze pomiędzy dwoma mężczyznami, pomiędzy namiętnością a miłością. To droga poprzez samego siebie, która prowadzi do odkrycia wyjątkowego skarbu, jakim jest każdy z nas. To pierwszy tom opowieści o miłości i aniołach, a zarazem pierwszej polskiej sagi o lightworkerach.

Informacje dodatkowe o Ósme niebo:

Wydawnictwo: Videograf
Data wydania: 2017-06-14

Kup książkę Ósme niebo

Ósme niebo - opinie o książce

Czy mozna być zwykłą dziewczyną, któa ma poteżną władzę, któa może pomóc przedostać sie w inny świat Aniołowi i Diabłowi? Można. No pewnie!
Fajny watek, fajny pomysł na ksiażkę, super postacie dogrego i złego (tylko, któy jest którym? i czy na pewno tym za któego sie podaje? A amnezja? I ponowne przypominanie sobie siebie z przeszłosci?
Było magicznie, było mrocznie, było tajemniczo. I oto chodzi w fantastyce :)
Polecam

Przeczytane:2018-06-11, Ocena: 5, Przeczytałam,
Po drugiej stronie nieba
Łucja Wilewska0
Okładka ksiązki - Po drugiej stronie nieba

Dlaczego w życiu jest tak, że kiedy jedne sprawy rozwiązują się, na ich miejsce pojawia się dziesięć kolejnych? Uzyskane w końcu odpowiedzi nie tylko nie...