Kolejny tytuł w serii ... w gabinecie lekarza Podstawowej Opieki Zdrowotnej. Treść podręcznika została ułożona zgodnie z programem specjalizacji z medycyny rodzinnej.

Jest to kompendium wiedzy z traumatologii narządu ruchu przydatne dla lekarzy POZ, które w nowatorski sposób opisuje postępowanie w warunkach SOR czy gabinetu lekarza rodzinnego z pacjentami ze wszystkimi urazami narządu ruchu. Jej struktura pozwala w krótkim czasie przyswoić najważniejsze informacje dotyczące kolejnych kroków w procesie diagnostyczno-teraputycznym.

Książka ma bogaty materiał graficzny. Z pewnością będzie cennym źródłem wiedzy dla rezydentów oraz specjalistów Medycyny Rodzinnej, Medycyny Ratunkowej Chirurgii Ogólnej, pracujący w Szpitalnych Oddziałach Ratunkowych i Podstawowej Opiece Zdrowotnej.

Informacje dodatkowe o Ortopedia w gabinecie lekarza Podstawowej Opieki Zdrowotnej. Urazy narządu ruchu:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Data wydania: 2022-03-29
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788320066654

Tagi: bóg

Kup książkę Ortopedia w gabinecie lekarza Podstawowej Opieki Zdrowotnej. Urazy narządu ruchu

Kyle
T.M. Piro