Najnowsza książka twórcy niezwykle popularnej diety strukturalnej\r\n\r\nJeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia przemianę materii. W efekcie chudniesz mniej, niż jest to możliwe i szybciej tyjesz po zakończeniu diety. Jak uniknąć pułapki, która czeka na każdego, kto próbuje pozbyć się nadwagi lub otyłości? \r\nZamiast tradycyjnych posiłków wybieraj przedstawione w tej książce dania składające się \r\nz najcenniejszych produktów diety strukturalnej. Dostarczając minimalnej liczby kalorii, zapewniają one maksymalne dostępne dawki składników odżywczych i substancji przyspieszających przemianę materii. Schudnij bez poczucia głodu, ciesząc się energią \r\ni doskonałym samopoczuciem!\r\nOdchudzająca książka kucharska to nie tylko profesjonalny i nowoczesny poradnik kulinarny, ale przede wszystkim przewodnik dla wszystkich, którym nie udało się dotychczas spełnić marzenia o odzyskaniu idealnej sylwetki i pełnego zdrowia.\r\n\r\nDoktor Marek Bardadyn, ekspert w dziedzinie odchudzania, twórca zdobywającej ogromną popularność diety strukturalnej zaprezentowanej w bestsellerach Kody młodości (D.W. REBIS 2006) i Odchudzanie weekendowe (D.W. REBIS 2007) przedstawia niezwykle skuteczną metodę szybkiego i zdrowego odchudzania bez efektu jo–jo, która polega na... jedzeniu!
Informacje dodatkowe o Odchudzająca książka kucharska:
Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2010-06-16
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
978-83-7510-265-9
Liczba stron: 232
Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Przeczytane:2011-12-18, Przeczytałam,