Przedstawiamy kolejną książeczkę z edukacyjnego cyklu „Obrazki dla maluchów”. Dzięki tej książeczce dziecko pozna zachowania małych kotków oraz dowie się wielu ciekawostek z ich życia.
Na końcu książeczki znalazła się prosta zgadywanka utrwalająca zdobytą przez maluchy wiedzę.
"Obrazki dla maluchów” zostały nagrodzone I miejscem w plebiscycie „Najlepszy produkt 2009” miesięcznika „Dziecko”.
Wszystkie strony kartonowe - tak więc nawet najmniejsze rączki mogą "czytać" tę książeczkę samodzielnie.
Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: 2010 (data przybliżona)
Kategoria wiekowa: 0-3 lat
Tytuł oryginału: Les petits chats
Tłumaczenie: Magdalena Staroszczyk
Poznaj Henisia - ciekawskiego i uroczego chłopca, który uwielbia zabawę! Heniś spotyka nowych znajomych, z którymi się zaprzyjaźnia. Razem codziennie...
Pierwsze słowa. W lesie Odpowiednie dla małych dzieci ilustracje i tematyka oraz forma książki odpowiadają potrzebom najmłodszych odbiorców. Książka...
Przeczytane:2019-02-03, Ocena: 6, Przeczytałam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2019 roku, Bajki, 12 książek 2019, 26 książek 2019, 52 książki 2019, Książki XXI wieku, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu, Mam,