Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Awantura o szkołę

W kolejnej części przygód Maxa znajdziesz zwariowany humor, pechowe zbiegi okoliczności i rosnące napięcie, które sprawi, że obgryziesz paznokcie do łokci!

Na zakończenie pierwszego tomu przygód Maxa Crumbly zostawiliśmy naszego bohatera z głową w pizzy Mięsna Bestia, po tym jak stoczył się w nią w środku nocy, wprost z otworu wentylacyjnego w budynku gimnazjum South Ridge – i w efekcie został szczelnie otoczony przez trzech bezwzględnych łotrów!

Czy Max da się rozerwać na kawałki, niczym ser mozzarella, którym posypana jest twarda i krucha pizza zagłady – być może ostatni posiłek w jego życiu?

A może jego przyjaciółka i specjalistka do komputerów Erin pomoże mu wybrnąć z tej beznadziejnej sytuacji i sprawi, że Maxowi znów się „upiecze”?

Informacje dodatkowe o Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Awantura o szkołę:

Wydawnictwo: Akapit Press
Data wydania: 2018-03-20
Kategoria: Dla młodzieży

Kup książkę Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Awantura o szkołę

Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Awantura o szkołę - opinie o książce

Dzienniki Nikki. To nie moja bajka
Rachel Renee Russell0
Okładka ksiązki - Dzienniki Nikki. To nie moja bajka

Dzienniki Nikki to najbardziej zakręcona seria książek dla młodzieży, która zasłużenie znalazła się na liście bestsellerów New York Timesa...

Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Bohater szkolnej szafki
Rachel Renée Russell0
Okładka ksiązki - Nieprzypadkowe przypadki Maxa Crumbly. Bohater szkolnej szafki

Przedstawiamy nową serię Rachel Renee Russell, autorki bestselerowych Dzienników Nikki! Max Crumbly właśnie zmienia szkołę. I pewnie nie byłoby...