Nela i polarne zwierzęta

Cześć!

Nazywam się Nela i mam dwanaście lat, a to jest moja dziewiąta książka.

Wybierzemy się w niej na niezwykłą mroźną wyprawę. To będzie wyjątkowa przygoda, bo będziemy poszukiwać zwierząt polarnych, czyli takich, które występują w zimnych rejonach świata i lubią chłód.

Nasze poszukiwania przeprowadzimy nie tylko na lądzie, lecz także w mroźnej morskiej wodzie!

Będziemy obserwować orki, sprawdzimy, co foki robią pod wodą, poszukamy niedźwiedzia polarnego i popływamy z rekinem olbrzymim!

Zabiorę cię też na dno mroźnego morza i razem odkryjemy, jak wygląda arktyczna rafa.

Świat jest cudowny, a dzięki wyobraźni możesz podróżować ze mną oraz przeżywać wspaniałe przygody! Pakuj ciepłe rzeczy i w drogę!

Nela

W tej książce znajdziesz dużo dodatkowych treści multimedialnych poukrywanych w tajnych kodach! Baw się ze mną. Szukaj tajnych kodów i oglądaj filmy!

Informacje dodatkowe o Nela i polarne zwierzęta:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2017-12-27
Kategoria: Podróżnicze

Kup książkę Nela i polarne zwierzęta

Nela i polarne zwierzęta - opinie o książce

Nela w krainie orek
Nela Mała Reporterka0
Okładka ksiązki - Nela w krainie orek

Cześć! Czy marzyłeś kiedyś, żeby pływać z orkami? Prawdziwymi drapieżnikami mórz i oceanów? To marzenie może wydawać się dziwne, bo to przecież ogromne...

Nela na wyspie rajskich ptaków
Nela Mała Reporterka0
Okładka ksiązki - Nela na wyspie rajskich ptaków

Cześć! Nazywam się Nela, mam 12 lat, a to jest moja dziesiąta książka. Zabiorę cię w niej na odkrywanie pewnego odległego lądu... hm... tak dokładniej...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;