Na własny koszt - Komiksowy pamiętnik bywalca burdeli

W tej książce opisuję każdy przypadek, w którym płaciłem za seks aż do końca 2003 roku oraz każdą prostytutkę, z którą miałem wtedy do czynienia. Chester Brown

"Na własny koszt" jednocześnie uczy i bawi. […] To wspaniały komiks, prawdopodobnie najlepszy w dorobku Chestera Browna. Robert Crumb

Chester Brown to być może jeden z najbardziej bezpretensjonalnych, szczerych i znaczących głosów w świecie współczesnego komiksu, ta książka zaś to moim zdaniem jego najbardziej poruszające dzieło. „Na własny koszt” zgłębia życie klienteli najstarszego zawodu świata i czyni to z subtelnością, inteligencją, a przy tym bez krzty sentymentu czy samousprawiedliwiania się. Ta książka, lepsza z każdą kolejną lekturą, pozostanie waszym wiernym kompanem przez długi czas. Alan Moore

"Na własny koszt" traktuje czytelnika serią moralnych, intelektualnych i niecenzuralnych uderzeń. Zostanie na długo w waszych umysłach, a może i w żołądkach. To istne dzieło sztuki, choć nie dla mięczaków. Dwight Garner, "The New York Times"

Informacje dodatkowe o Na własny koszt - Komiksowy pamiętnik bywalca burdeli :

Wydawnictwo: Centrala
Data wydania: 2011 (data przybliżona)
Kategoria: Komiksy
ISBN: 978-83-63892-22-7