Modelka

Sassy Shaw - młoda, piękna, utalentowana dziewczyna stoi u progu kariery. Ale tylko zaprzyjaźniony z nią lekarz domyśla się, że dziewczyna wcale nie chce być aktorką i potrzebuje czasu, by ostatecznie podjąć tę decyzję. Niezwykły urlop na farmie w towarzystwie współczesnego kowboja całkowicie odmienia jej życie. Ta nowa znajomość zaowocuje zupełnie nieoczekiwanymi i niezwykle emocjonującymi wydarzeniami. Phantom Press International, 1991

Informacje dodatkowe o Modelka:

Data wydania: 1991 (data przybliżona)

Kup książkę Modelka

Modelka - opinie o książce

Avatar użytkownika - julita_185
julita_185
Przeczytane:2016-08-12, Ocena: 4, Przeczytałam, 2016, 52 książki w 2016 roku, Mam,
Fajna. Lepsza od Ametystowej mgły :) spokojniejsza ale taka dosyć prawdziwa. Pokazuje, że należy mówić o swoich uczuciach a nie czekać do ostatniej chwili. Podobała mi się.
Avatar użytkownika - Mamut
Mamut
Przeczytane:2022-02-13, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2022,

Po przeczytaniu opisu z tyłu okładki pomyślałam, że Sassy zakocha się w kowboju. I oczywiście nie pomylilam się. Sassy tak naprawdę nie pragnie być modelką tylko projektantką odzieży.

Avatar użytkownika - dona
dona
Przeczytane:2013-03-23, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam,
Kłamstwa
Doris Parmett0
Okładka ksiązki - Kłamstwa

Są do siebie podobne jak dwie krople wody. Samara i Solange są bliźniaczkami, choć dopiero jako dorosłe kobiety dowiadują się o swym istnieniu. Czy dla...