Mocni w Duchu Świętym. Drogowskazy na szczęśliwe życie.

Człowiek to poszukiwacz szczęścia.

Po grzechu pierworodnym droga prowadząca do niego to rodzaj trudnej wspinaczki, która wymaga dobrej znajomości nie tylko swoich silnych

i słabych stron, ale także czyhających na człowieka w jej trakcie zagrożeń. Aby wyjść na szczyt, nie można lekceważyć głosu przewodnika. Dlatego tak ważne jest otwarcie na Ducha Świętego – tylko za Jego sprawą nawet najbardziej stroma droga stanie się dla nas drogą błogosławieństw i prawdziwej radości.

Autor tej książki jest księdzem, psychologiem, dyrektorem telefonu zaufania. Rozmawia z młodymi ludźmi w cztery oczy, a także spotyka się

z nimi w zatłoczonych salach

w szkołach, na uczelniach, w parafiach. W swojej nowej książce mówi o tym, kim jest człowiek i dlaczego nie potrafi kochać dopóty, dopóki nie wypłynie „na głębię” i nie stanie się „mocnym

w Duchu Świętym”.

Informacje dodatkowe o Mocni w Duchu Świętym. Drogowskazy na szczęśliwe życie.:

Data wydania: 2012 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Mocni w Duchu Świętym. Drogowskazy na szczęśliwe życie.

NIE CHOWAJ SIĘ PRZED BOGIEM! Poradnik dla szukających szczęścia
Marek Drzewiecki0
Okładka ksiązki - NIE CHOWAJ SIĘ PRZED BOGIEM! Poradnik dla szukających szczęścia

Przed niczym tak bardzo nie uciekamy, jak przed rozpaczą, i za niczym tak bardzo nie gonimy, jak za szczęściem. Człowiek to przecież jego odwieczny poszukiwacz...