Metoda żółwia. Jak zbudować trwałe fundamenty swojego sukcesu

Wszyscy bierzemy udział w jakimś wyścigu, zmuszeni do rywalizacji; żyjemy w przekonaniu, że trzeba pędzić, by nie zostać w tyle.

Jednak podobnie jak w bajce także w życiu to żółw wygrywa wyścigi. Dlaczego?

Jakie cechy dają mu przewagę nad konkurentami? Czy do osiągnięcia sukcesu niezbędne są pewność siebie i skłonność do ryzyka?

Dzięki tej książce dowiesz się, czy jesteś typem żółwia czy zająca, i nauczysz się rozwijać w sobie cechy takie jak wytrwałość, komunikatywność i umiejętność pracy zespołowej.

Stosując autorską metodę światowej sławy trenera, nauczysz się:

wyrabiać w sobie codzienne nawyki, które pomogą ci odnieść sukces, radzić sobie z presją i porażkami oraz wyciągać z nich konstruktywne wnioski, zarządzać zmianami w pracy i w życiu, rozwijać swoje naturalne talenty i predyspozycje, unikać wypalenia i ciągle szukać inspiracji do systematycznego tworzenia najlepszej wersji siebie!

Pełna przykładów Metoda żółwia pokaże ci, jak dzięki praktycznym ćwiczeniom, technikom i strategiom uzyskać niezwykłe, a przede wszystkim trwałe rezultaty, które będą procentować przez całe twoje życie.

Matt Little - światowej sławy trener tenisa. Od 12 lat pracuje z Andym Murrayem, dwukrotnym mistrzem olimpijskim, zwycięzcą Wimbledonu i US Open, numerem jeden w światowych rankingach tenisistów. Little jest uznanym liderem w branży. Swoje długoletnie doświadczenie w trenowaniu najlepszych zawodników przekłada na codzienne życie. Pokazuje, że wyjątkowe metody wyniesione ze świata sportu przynoszą efekty w pracy i życiu osobistym, a każdy, nawet najambitniejszy cel jest możliwy do osiągnięcia.

Informacje dodatkowe o Metoda żółwia. Jak zbudować trwałe fundamenty swojego sukcesu:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Poradniki

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty bóg

Kup książkę Metoda żółwia. Jak zbudować trwałe fundamenty swojego sukcesu