Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna

Ocena: 0 (0 głosów)
Ten Leksykon przypomina mi pierwsze dni mojej praktyki. Mój przełożony był Niemcem, dlatego też książka ta musiała być przeczytana przez wszystkich jego kucharzy. Posługiwała się nią większość kucharzy z krajów niemieckojęzycznych, podróżowała z nimi i ze mną po całym świecie, gdziekolwiek byliśmy, zawsze zabieraliśmy ją ze sobą. Dlaczego? Ponieważ jest zwięzła i łatwa do czytania. Książka Ducha mogła być używana codziennie. Kiedy szef kuchni nabazgrał coś na menu, a my nie byliśmy tego pewni, to od razu sięgaliśmy po Ducha i wiedzieliśmy, o co chodzi.

Informacje dodatkowe o Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna:

Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-60725-01-6
Liczba stron: 878

więcej

Kup książkę Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy