W tej książce zebraliśmy przepisy na domowe dania jarskie, które z pewnością posmakują nie tylko zdeklarowanym wegetarianom.
Podajemy wypróbowane pomysły na potrawy z warzyw i grzybów, np. sałatkę z bobu i ze szpinaku czy bigos z boczniakami, oraz na rozmaite zupy - od barszczu ukraińskiego po chłodnik malinowy.
Prezentujemy również przepisy na jajka w wielu odsłonach oraz bogaty wybór potraw z mąki i ziemniaków: klusek, pierogów, pyz, racuchów i naleśników. Ponadto proponujemy wyśmienite dania z ryżu i kaszy, np. intrygujący budyń z kaszy jaglanej czy kuszącą słodyczą leguminę z kaszy manny.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Wszystkie dzieci lubią rysować, ale często okazuje się to zbyt trudne. Dlatego stworzyliśmy ten pomysłowy cykl książek, aby krok po kroku uczyć rysować...
Adam Jarski, Tadeusz Skwiot, Maciej Żywczyk Bogata w rysunki i zdjęcia książka pokazuje Fw 190D z punktu widzenia modelarza - szczególny nacisk położono...
Chcę przeczytać,