Księżycowy poradnik na każdy dzień roku. Kalendarz księżycowy 2023

Zaplanuj każdy dzień roku zgodnie z energią Księżyca!

W tym wyjątkowym poradniku, będącym jednocześnie kalendarzem księżycowym, znajdziesz nie tylko opis poszczególnych faz Księżyca i jego oddziaływania podczas przechodzenia przez kolejne znaki Zodiaku, ale także dowiesz się, czym są puste kursy Księżyca i poznasz pomyślne i niepomyślne dni w 2023 roku. A dzięki kalendarzowi biodynamicznemu dla działkowiczów, rolników, sadowników, ogrodników najskuteczniej zaplanujesz wszelkiego rodzaju prace ogrodowe.

Zawarto tu porady na każdy dzień roku wspierające cię w takich dziedzinach, jak:

zdrowie i uroda, uczucia, związki, rodzina, praca, biznes, finanse, sprawy domowe.

Przejdź 2023 rok w księżycowym rytmie!

Informacje dodatkowe o Księżycowy poradnik na każdy dzień roku. Kalendarz księżycowy 2023:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-11-09
Kategoria: Poradniki

Tagi: Umysł ciało duch

Kup książkę Księżycowy poradnik na każdy dzień roku. Kalendarz księżycowy 2023

Zbiorowiska roślinne Polski - ilustrowany przewodnik. Lasy i zarośla
Okładka ksiązki - Zbiorowiska roślinne Polski - ilustrowany przewodnik. Lasy i zarośla

Zespoły roślinne to podstawowe jednostki pozwalające opisać i wyodrębnić przestrzennie roślinność dowolnego obszaru. Znajdują one zastosowanie w ochronie...

Rick i Morty idą do piekła
Okładka ksiązki - Rick i Morty idą do piekła

Album specjalny o bardzo gorącej przygodzie doskonale nam znanych bohaterów - bekającego geniusza i jego marudnego wnuczka. No i w końcu do tego doszło:...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska