Książka kucharska. Dieta przyspieszająca metabolizm

Jedz więcej i chudnij szybciej

200 wspaniałych przepisów, by schudnąć do 10 kilogramów w 28 dni

AUTORKA DIETY PRZYSPIESZAJĄCEJ METABOLIZM, NUMERU 1 NA LIŚCIE BESTSELLERÓW ,,NEW YORK TIMESA"

Tak wykorzystuj jedzenie, by gotowanie uzdrawiało, zgodnie ze wskazówkami zawartymi w tej książce - długo oczekiwanej kontynuacji bestsellerowej publikacji o sensacyjnej diecie. To nieodzowny towarzysz podczas stosowania diety, która pozwala celebrować jedzenie, stawia na różnorodność i każe wam jeść pięć do sześciu razy dziennie zgodnie z trzyfazowym planem, opracowanym tak, by utrzymywać waszą przemianę materii w stanie płomiennego spalania. Znajdziecie tu:
o    ponad 200 prostych, apetycznych przepisów do wykorzystania w trakcie trzech faz diety przyspieszającej metabolizm, które ucieszą całą rodzinę,
o    przepisy wegetariańskie i wegańskie, które polubią nawet amatorzy mięsa,
o    bogactwo wersji bezglutenowych i przeznaczonych dla alergików,
o    dziesiątki przepisów na duże porcje do zamrażania,
o    obfitość dań z wolnowaru przygotowywanych w mniej niż 5 minut,
o    pomocne i przystępne rady i wskazówki, jak gotować w każdej z trzech faz,
o    sugestie, jak wymieniać składniki, by jeszcze bardziej wzbogacić wasz kulinarny repertuar.

Zamieńcie swoją kuchnię w sekretną broń, która pomoże wam schudnąć do 10 kilogramów w 28 dni dzięki spalającej tłuszcz sile pożywienia.

Haylie Pomroy, autorka numeru 1 na liście bestsellerów ,,New York Timesa", jest dobrze znana - zarówno w Hollywood, jak i w środowisku medycznym - ze swojej umiejętności powodowania szybkiej utraty wagi przez zastosowanie pożywienia jako zapłonu przemiany materii. W swoich klinikach Integrative Health Care Clinics w Beverly Hills, Burbank, Irvine i Fort Collins ma wielu sławnych klientów, a należą do nich: Jennifer Lopez, LL Cool J, Robert Downey junior, Reese Witherspoon i sportowcy z NFL. Pojawiała się w Doctor Oz, Good Morning America, Katie, Extra i Access Hollywood, była także bohaterką artykułów w ,,First for Women", ,,People", ,,Harper's Bazaar", ,,Marie Claire", ,,New Beauty" i wielu innych.

Informacje dodatkowe o Książka kucharska. Dieta przyspieszająca metabolizm:

Przeczytane:2016-07-15, Ocena: 3, Przeczytałam,
Lecz się jedzeniem
Haylie Pomroy0
Okładka ksiązki - Lecz się jedzeniem

7 wiarygodnych metod, dzięki którym twój organizm odzyska zdrowie poprzez właściwe odżywianie. Sposób na: kłopoty trawienne, przewlekłe zmęczenie, zaburzenia...