Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Dzięki tej książeczce naklejanie i kolorowanie spodoba ci się na dobre! Wklej obrazki na dole każdej strony, a nauczysz się wielu nowych słów. Czy...
Słownik ten zawiera opis funkcjonowania wybranych motywów na przestrzeni epok. Motywy zostały wybrane z utworów składających się na kanon lektur ucznia...
Chcę przeczytać,