Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Miniprzewodnik Wydawnictwa Bezdroża opisujący najważniejsze atrakcje turystyczne miasta bądź regionu. Poznasz historię miejsca, przeczytasz opisy atrakcji...
Książka dla dzieci powyżej szóstego roku życia. Zawiera 365 różnorodnych zagadek, począwszy od prostych, bazujących na odwzorowywaniu, skończywszy na...
Chcę przeczytać,