Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Co łączy Królewnę Śnieżkę, Aladyna, Piotrusia Pana, Kopciuszka i Pinokia? Otóż mają problem ze znalezieniem zaprzyjaźnionych zwierzątek,...
Matt Murdock wciąż zmaga się z dużym zainteresowaniem mediów po ujawnieniu jego sekretnej tożsamości. Nie przestaje jednak działać jako Daredevil...
Chcę przeczytać,