Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Toskania - urzekająca wiosną i zachwycająca jesienią! Przewodnik Michelin pomoże Ci ją odkryć! Toskania - prastare wsie, opactwa i twierdze rozproszone...
Spośród wygłoszonych referatów ostatecznie do druku złożono 28 tekstów autorami 15 z nich są uczeni polscy, 12 czescy, zaś jednego historyk z odległej...
Chcę przeczytać,