Pyzy, knedle, kopytka, pielmieni, buchty, pierogi z kapustą i grzybami, tortellini i ravioli... nazwy brzmią jak najbardziej romantyczna muzyka i dajemy się uwieść niewiarygodnie pysznym kluseczkom. Ponad 80 przepisów na pierogi i kluski z różnych kuchni i kultur z dodatkiem mięsa, warzyw, serów namawiają na chwileczkę zapomnienia. Są pyszne, naprawdę warto spróbować!
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-03-27
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 64
Sknerus wysłał siostrzeńcom SMS alarmowy. Nasze kaczory otwierają tajny sejf i wyjmują z niego tajemniczą białą kopertę. Okazuje się, że McKwaczowi...
Grecy nie wierzyli w mity tak, jak chrześcijanie wierzą w historię opowiedzianą w Biblii. Religia starożytnych Hellenów nie została nigdy spisana...
Chcę przeczytać,