Kiełbasy własnego wyrobu

Ocena: 0 (0 głosów)
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Informacje dodatkowe o Kiełbasy własnego wyrobu:

Wydawnictwo: Multico
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-7073-437-5
Liczba stron: 144

więcej

Kup książkę Kiełbasy własnego wyrobu

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Kiełbasy własnego wyrobu - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Arcana
Anna Szumacher
Arcana
Zgoda na szczęście
Anna Ficner-Ogonowska
Zgoda na szczęście
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy