Kapitalne zagadki (5-6 lat)

Bez którego puzzla nie da się skończyć układanki? Kto ma najbystrzejsze oko i najszybciej zobaczy, gdzie ukryły się wszystkie elementy? Które rzędy są takie same?

Kapitalne zagadki (5-6 lat) to nietuzinkowa zabawa obrazkowa. Ponad 100 wciągających, podchwytliwych zagadek ćwiczy spostrzegawczość, umiejętność skupienia uwagi i myślenie logiczne, a przede wszystkim gwarantuje świetną, twórczą zabawę!

Wyzwanie można podjąć samemu albo zaprosić do pasjonującej rozgrywki inne dzieci. Wspólna zabawa w duchu grywalizacji będzie wymagać bystrego oka i refleksu, a dodatkowo zapewni wiele godzin wciągającej rozrywki!

Do współpracy przy Kapitalnej serii zagadek i łamigłówek zostali zaproszeni utalentowani polscy ilustratorzy. Kapitalne ilustracje Anny Kleszczewskiej pobudzają dziecięcą wyobraźnię i uatrakcyjniają zabawę.

Ponad 100 stron spięto plastikową sprężynką, aby umożliwić dzieciom swobodne rozwiązywanie zadań. Wygodny format Kapitalnych zagadek zmieści się w kieszeni i sprawdzi w każdych okolicznościach - w domu, w podróży, na spacerze czy w poczekalni.

W serii:

Kapitalne łamigłówki (4-5 lat) Kapitalne łamigłówki (5-6 lat) Kapitalne łamigłówki (6-7 lat) Kapitalne łamigłówki (7-8 lat) Kapitalne zagadki (4-5 lat) Kapitalne zagadki (5-6 lat) Kapitalne zagadki (6-7 lat) Kapitalne zagadki (7-8 lat)

Informacje dodatkowe o Kapitalne zagadki (5-6 lat):

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2016-09-23
Kategoria: Edukacyjne

Kup książkę Kapitalne zagadki (5-6 lat)

Kapitalne zagadki (5-6 lat) - opinie o książce

Okręty Polskiej Marynarki Wojennej t.28. ORP ŚLĄZAK
Okładka ksiązki - Okręty Polskiej Marynarki Wojennej t.28. ORP ŚLĄZAK

Kolekcja ,,Okręty Polskiej Marynarki Wojennej", unikalna seria 50 monografii omawiających najważniejsze i najsławniejsze jednostki naszej floty z okresu...

Angielski Fiszki PLUS dla średnio zawansowanych 2
Okładka ksiązki - Angielski Fiszki PLUS dla średnio zawansowanych 2

Angielski Fiszki PLUS dla średnio zaawansowanych 2 (B1-B2) to pakiet będący częścią rozbudowanego systemu nauki, dzięki któremu szybko i skutecznie nauczysz...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;