Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 1998 (data przybliżona)
Urocza, młoda pani psycholog prowadzi ciekawe, popularne audycje radiowe. W jednej z nich zajmuje się przypadkiem zaginionej przed czterema laty kobiety, córki bogatej amerykanki. Ta audycja uruchamia lawinę dramatycznych wydarzeń.
Przeczytane:2024-02-09, Ocena: 5, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2024, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2024 roku, 52 książki 2024,
Kolejna już przeczytana przeze mnie książka Mary Higgins Clark i kolejny raz jestem bardzo zadowolona. Powieść spełniła moje oczekiwania. Akcja była zmienna mimo iż toczyła się w zamkniętym kręgu wokół głównej bohaterki. Wywołała u mnie wiele różnych emocji od gniewu, że zaginęły i zostały zamordowane młode samotne kobiety po niedowierzanie gdy poznałam motyw działania zabójcy. Cóż, tym razem prawdziwe okazało się powiedzenie, że pozory często mylą. Rozwiązanie zagadki i wskazanie zabójcy było dla mnie zaskoczeniem, nie podejrzewałam tej osoby niemal do końca i trudno było mi się pogodzić z tym, kto okazał się mordercą.