Jak radzić sobie z mężczyzną i nie zwariować. Szkoła przetrwania dla kobiet

Ta książka jest skierowana do wszystkich tych kobiet, które próbowały już sił w tresurze kotów i psów, mają na koncie osiągnięcia w tej dziedzinie, a teraz chcą zasłużyć na zaszczytne miano Zaklinaczek Mężczyzn. Do kobiet, które chcą zajrzeć pod podszewkę męskiego umysłu, zrozumieć, jak funkcjonuje, aby w przyszłości prościej i bardziej efektywnie porozumiewać się z przedstawicielami rodzaju męskiego. To ambitne zadanie, ale kto powiedział, że nie należy mierzyć wysoko? Bez tego przewodnika po świecie mężczyzn możesz się zgubić, zbłądzić i wreszcie znaleźć się zupełnie gdzie indziej, niż zamierzałaś. W książce znajdziesz opis poszczególnych ras mężczyzn, analizę psychiki (co myślą, co czują) i wyglądu, budowy i inteligencji. Dzięki poradnikowi nauczysz się czytać mężczyznę jak otwartą księgę i przekonasz się, że wkrótce będzie jadł ci z ręki!

Informacje dodatkowe o Jak radzić sobie z mężczyzną i nie zwariować. Szkoła przetrwania dla kobiet :

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Poradniki
ISBN: 83-7319-877-6
Tytuł oryginału: Man management for women
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Anna Czajkowska, Magdalena Niemczuk-Kobosko
Ilustracje:Matt Pagett

Kup książkę Jak radzić sobie z mężczyzną i nie zwariować. Szkoła przetrwania dla kobiet

Jak radzić sobie z mężczyzną i nie zwariować. Szkoła przetrwania dla kobiet - opinie o książce

Avatar użytkownika - Aramina
Aramina
Przeczytane:2019-03-06, Ocena: 1, Przeczytałam, 52 książki 2019,

Czuję się zniesmaczona ilością stereotypów w tej książce. Ani przydatna, ani śmieszna.

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;