Jak przetrwać trudne czasy. Survival miejski

Czy świat, który znasz, może zmienić się z dnia na dzień?

Co zrobisz, jeśli nagle stracisz wszystko, co masz, lub znajdziesz się w oblężonym mieście, z którego nie możesz się wydostać?

Ostatnie wydarzenia udowodniły, że wojny i katastrofy naturalne nie zdarzają się wyłącznie gdzieś bardzo daleko od nas. Do wielu z nich nie da się przygotować na 100 procent, jednak możesz zrobić wszystko, by JUŻ TERAZ zwiększyć swoje szanse na przetrwanie - nawet, jeśli nie uda ci się uciec z miejsca zagrożenia.

Czy wiesz:

.Jak zatrzymać krwotok, czym opatrzyć ranę lub złagodzić poparzenie?

.Gdzie znaleźć schronienie w warunkach miejskich oraz co jeść i pić, gdy skończą się zapasy?

.Jak przetrwać w schronie, radzić sobie ze strachem i uchronić się przed przemocą?

.Jak i czym się bronić, gdy nadejdzie najgorsze?

Jeśli na któreś z tych pytań odpowiedziałeś ,,nie", ta książka jest dla ciebie! To vademecum cywila, dzięki któremu zdobędziesz niezbędną wiedzę survivalową. Naucz się podejmować krytyczne decyzje, od których może zależeć życie twoje i twojej rodziny.

Informacje dodatkowe o Jak przetrwać trudne czasy. Survival miejski:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2022-09-28
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Jak przetrwać trudne czasy. Survival miejski

Firmowa strona WWW. Idee, strategia, realizacja
Paweł Frankowski0
Okładka ksiązki - Firmowa strona WWW. Idee, strategia, realizacja

Zaplanuj i wprowadź w życie świetny projekt internetowy! Cele, strategia, technologia - precyzyjnie określ potrzeby i przewiduj skutki swoich działań Internauci...

Przygotowania na trudne czasy. Niezbędnik preppersa
Paweł Frankowski0
Okładka ksiązki - Przygotowania na trudne czasy. Niezbędnik preppersa

Przygotowani przetrwają. Jeśli czytasz ten tekst przy świetle elektrycznym, to znaczy, że najprawdopodobniej jeszcze żyjesz w dobrobycie i nie wyobrażasz...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;