Jak poderwać chłopaka. Od samotnej do kochanej w 100 dni

Przewodnik po świecie randek

Wypróbowałaś już wszystkie znane Ci sposoby szukania idealnego faceta i wciąż jesteś sama? Tracisz wiarę w istnienie Twojej drugiej połowy? Boisz się, że jesteś zbyt nieśmiała albo dźwigasz za duży bagaż emocjonalny, żeby znaleźć kogoś, kto chciałby się z Tobą związać? Nie pozwól, aby negatywne emocje i destrukcyjne przekonania stanęły na Twojej drodze do szczęścia! Nie musisz stawać na głowie, żeby znaleźć wspaniałego partnera. I nie ma znaczenia, czy marzysz o miłości na całe życie, czy o burzliwym romansie.

Książka zawiera wskazówki na każdy ze 100 dni, podczas których będziesz świetnie się bawić i (przy okazji) na zawsze odmienisz swoje życie. Zacznij czytać już dziś, a za trzy miesiące staniesz się inną kobietą -- pewną siebie, radosną, pozytywnie nastawioną do świata i promieniującą pięknem, zarówno zewnętrznym, jak i wewnętrznym.

Zamień kostium szarej myszki na wystrzałową szatę gwiazdy wieczoru -- proste i efektowne triki gwarantujące poprawę wyglądu Przetestuj nietypowe sposoby poznawania nowych mężczyzn i aranżowania oryginalnych randek Naucz się podstawowych zasad mowy ciała i zacznij uwodzić bez słów Zostań idealną partnerką do dyskusji i żartów Sprawdź się w sypialni Oczaruj jego rodziców Wprowadź w życie skuteczne strategie na udany związek

Informacje dodatkowe o Jak poderwać chłopaka. Od samotnej do kochanej w 100 dni:

Wydawnictwo: Sensus
Data wydania: 2007-04-17