Jak napisać powieść? Zostań autorem

Szukasz książki, która poprowadzi cię krok po kroku - jak napisać dobrą powieść? Znalezienie poradnika, który spełni twoje oczekiwania, nie jest proste. Często podręczniki powodują zbędne obciążenie profesjonalną wiedzą, która zamiast popchnąć do pisania może cię zniechęcić. Jeśli jesteś początkującym pisarzem, znajdziesz tu wszystko to, co jest ci niezbędne. W moim poradniku dowiesz się jak zacząć i jak pisać, aby dokończyć powieść do ostatniej strony. Nauczysz się szukania pomysłów, budowy fabuły, opisów bohaterów i miejsca akcji oraz poprawnego pisania dialogów. Poznaj pomocne narzędzia obecne w Internecie, które ułatwią ci proces tworzenia powieści, ale również okładki. Znajdziesz tu odpowiedzi na pytania: Jak wykorzystać sztuczną inteligencję? Jak poradzić sobie z blokadami pisarskimi? W poradniku znajdziesz pomocne ćwiczenia oraz arkusze pracy autora. Poznaj metody publikacji książki i jej promocji.

Margaret Mincer - Dziennikarz, autorka książek m.in. „Odnajdę cię” (Fantasy), „Życie jest modlitwą” (Poezja):

„Poradnik został napisany w oparciu o wieloletnią wiedzę, która pozwoliła mi opublikować książki z sukcesem. Dzięki niemu nabierzesz motywacji do działania i spełnisz swoje marzenie o wydaniu własnej książki”.

Informacje dodatkowe o Jak napisać powieść? Zostań autorem:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-10-25
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Jak napisać powieść? Zostań autorem
Język oryginału: Polski
Tłumaczenie: Przetłumaczono na język angielski 2025r
Ilustracje:Oficjalna strona autorki

Tagi: margaret mincer malgorzata mincer jak napisać powieść poradnik dla początkujących pisarzy zostań autorem podręcznik dla autorów książka ebook zeszyt ćwiczeń jak wydać książkę Bestseller planer powieści kurs pisania dla debiutanta narzędzia AI dla pisarza napisz swoją książkę selfpublishing pisanie książki krok po kroku jak zostać pisarzem od pomysłu do książki self-publishing w Polsce i za granicą poradnik pisarski Kreatywne pisanie debiut literacki jak napisać pierwszą książkę i ją wydać najlepsze porady dla początkujących pisarzy jak wydać książkę samodzielnie jak pisać żeby książka się dobrze sprzedawała błędy początkujących pisarzy i jak ich unikać gdzie wydać książkę w Polsce

Kup książkę Jak napisać powieść? Zostań autorem

Odnajde cię w ciemnościach dnia i w świetle nocy
Margaret Mincer0
Okładka ksiązki - Odnajde cię w ciemnościach dnia i w świetle nocy

Poruszająca opowieść o wielkiej przyjaźni, której nie rozdzieliły demony. Historia o miłości, która pomimo upływu czasu pokonuje wszelkie...