Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

Czego unikać w diecie? Co z zajadaniem stresu? Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność? Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze? Emocje - jak sobie z nimi radzić? Jakie codzienne nawyki należy zmienić? Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Informacje dodatkowe o Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2019-10-30
Kategoria: Kuchnia

Tagi: bóg

Kup książkę Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Anna Powierza0
Okładka ksiązki - Jak schudnąć gdy dieta nie działa. Pokonałam insulinooporność i chorobę tarczycy

Chorujesz na insulinooporność i nie możesz schudnąć?Twoja chora tarczyca nie pozwala Ci zrzucić zbędnych kilogramów?Jeśli przeczytasz tę książkę...

Jak zostać sławną
Anna Powierza0
Okładka ksiązki - Jak zostać sławną

A cóż to za urocza książka! Ze wszech miar godna polecenia zarówno ze względów dydaktycznych, jak i rozrywkowych. Czytając, bawiłam się świetnie, i kategorycznie...

Kyle
T.M. Piro