Imprezka z dreszczykiem. Vampirina. Biblioteka Mądrego Dziecka

Czy masz ochotę na wyprawę w nieznane? Ciekawi cię świat bajek? Chcesz poznać jego cuda?

Jeśli tak, sięgnij po książki z serii Biblioteka Mądrego Dziecka. Spotkasz tu ulubionych bohaterów i razem z nimi odkryjesz piękno przyjaźni. To opowiadania pełne radości, dobroci i miłości, które poruszą serca wszystkich dzieci i dorosłych. Dzięki tej lekturze z pewnością przeżyjesz wiele niesamowitych przygód! Ina zaprasza swoje przyjaciółki, Polę i Magdę, na nocowanie. Dziewczęta świetnie się bawią w towarzystwie Wilczka, psa Vampiriny. Wszystko wydaje się fantastyczne - do czasu, gdy Ina zdaje sobie sprawę, że tej nocy będzie pełnia księżyca... I Wilczek zamieni się w wilkołaka! Przeczytaj tę opowieść i przekonaj się, że każdy z nas jest trochę inny... na swój sposób.

Informacje dodatkowe o Imprezka z dreszczykiem. Vampirina. Biblioteka Mądrego Dziecka:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2018-07-18

Kup książkę Imprezka z dreszczykiem. Vampirina. Biblioteka Mądrego Dziecka

Imprezka z dreszczykiem. Vampirina. Biblioteka Mądrego Dziecka - opinie o książce

Avatar użytkownika - testolandia
testolandia
Przeczytane:2018-08-09, Ocena: 6, Przeczytałam, Synek czyta,

Pola wpada na pomysł, aby zrobić u Vampiriny nocowankę. Ina ochoczo się zgadza, a później uświadamia sobie, że tej nocy będzie pełnia księżyca ... I pies Wilczek zmieni się w wilkołaka. Sytuacji nie ułatwia fakt, że Magda jest dość strachliwą dziewczynką i nie jest wtajemniczona w wampirzy sekret Iny. W dodatku na imprezę wprasza się wścibski sąsiad Edgar.

Książka jest bardzo kolorowa i na pewno przyciągnie uwagę naszych pociech.  Podoba mi się, że dzięki serii Biblioteka Mądrego Dziecka młodzi odbiorcy nie tylko poznają ciekawą i zabawną opowiastkę, ale także wartości jakimi należy kierować się w życiu.

Vampirina. Kocham ten film
Chelsea Beyl0
Okładka ksiązki - Vampirina. Kocham ten film

Vampirina. Kocham ten film. Zbiór trzech opowiadań inspirowanych serialem Vampirina: ,,Podwójna rezerwacja", ,,Przyjęcie niespodzianka" i...