Grzyby w naszej kuchni

Ocena: 0 (0 głosów)
Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania. Co zrobić z koszami pełnymi grzybów? Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę? Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków ? Odpowiedzi na te pytania Czytelnicy znajdą w tej książce. Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatkii inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.

Informacje dodatkowe o Grzyby w naszej kuchni:

Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 83-09-01768-5
Liczba stron: 184

więcej

Kup książkę Grzyby w naszej kuchni

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Grzyby w naszej kuchni - opinie o książce

Reklamy