Granica błędu

Ta książka to wzruszająca, oparta na faktach historia młodej dziewczyny, której marzenia z dzieciństwa i możliwość normalnego życia przekreśliła błędna diagnoza. Mimo bardzo trudnej i niezwykle długiej drogi pełnej bólu, cierpień, utraty zdrowia i doświadczenia kalectwa ona i jej rodzina postanowili walczyć do samego końca. Między córką a rodzicami pojawia się niezwykła więź i przyjaźń, która daje potężną siłę do walki o każdy dzień, a niemożliwe staje się możliwe.

Jak zakończy się ta heroiczna walka o życie? Co odkryje w sobie bohaterka? Czy istnieje takie dno, z którego nie byłoby trampoliny na sam szczyt?

Autorka przedstawia w książce problem braku odpowiedzialności za popełniony błąd, pokazuje, gdzie leży jego granica oraz jak nieprawidłowe leczenie może okazać się śmiertelnie niebezpieczne i jak bardzo trzeba być czujnym. To lektura również o miłości, wierze, pasji, motywacji i chęci do życia oraz potężnej sile tkwiącej w człowieku i rodzinie.

Informacje dodatkowe o Granica błędu:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2018-05-28

Kup książkę Granica błędu

Granica błędu - opinie o książce

Cierpienie - słabość czy siła?
Pola Cor0
Okładka ksiązki - Cierpienie - słabość czy siła?

"Cierpienie - słabość czy siła?" - doświadczenie cierpienia, choć obecne w życiu człowieka, jest niezwykle trudne i sprawia, że nic już nie będzie takie...