Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Ocena: 0 (0 głosów)

Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne!

Odbiorcy

- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru

- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta

- oraz propozycje ich różnych wersji

- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru

- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych

- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię

- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci

Informacje dodatkowe o Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2017-10-06
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7971-800-9
Liczba stron: 192
Tłumaczenie: Krystyna Kozak

więcej

Kup książkę Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy