DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 8

Kazuya awansuje z ,,klienta’’ na ,,sąsiada’’ i udaje mu się nieco zbliżyć do Mizuhary.
Sielankę zakłóca jednak niespodziewane pojawienie się Mami…! Tymczasem Ruka wprowadza w życie swój nowy plan, co skutkuje kolejnym ,,nieporozumieniem’’ między Kazuyą a Mizuharą!
Nadchodzące dni przyniosą nowe próby dla więzi i uczuć naszych bohaterów. Czas na tom 8!

Informacje dodatkowe o DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 8:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-01-12, Ocena: 4, Przeczytałem,

MANGA DO POKOCHANIA

,,Dziewczyna do wynajęcia" to taka manga idealna do pokochania. Coś, obok czego nie można przejść obojętnie. Seria ta nie tylko bowiem bazuje na emocjach, ale też wywołuje w nas całą ich masę i dostarcza rozrywki, od jakiej ciężko jest się oderwać.

Relacje Kazuyi i Miuzhary rozwijają się. Z klienta do sąsiada co prawda - chłopak wolałby bliższą znajomość, ale to musi mu wystarczyć - niemniej zawsze to coś. Ale na scenie pojawia się Mami, a wkrótce na naszych bohaterów czekają nieporozumienia i kłopoty. Dokąd ich to wszystko tym razem zaprowadzi?

DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 6
Reiji Miyajima0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 6

Na prośbę Mizuhary Kazuya spotyka się z Sumi, nieśmiałą dziewczyną do wynajęcia. Niestety podczas randki bohaterowie wpadają znienacka na Mami, która w...

DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 9
Reiji Miyajima0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 9

Kazuya chce wyjaśnić Mizuharze nieporozumienie, które pojawiło się po tym, jak Ruka spędziła noc w jego mieszkaniu. Czy zbliżające się urodziny Mizuhary...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;