DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 1

Kazuya Kinoshita (22 lata), student mieszkający w Tokio, wydaje się beznadziejnym przypadkiem. Jego życie się odmienia, gdy pewnego dnia spotyka niesamowitą piękność – Chizuru Mizuharę!

Informacje dodatkowe o DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 1:

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2020-11-03, Ocena: 4, Przeczytałem,

WYNAJMIJ SOBIE DZIEWCZYNĘ

„Dziewczyna do wynajęcia”, najnowsza propozycja od wydawnictwa Waneko, to kolejna z długiej tradycji komedii romantycznych. Tym razem rzecz jest jednak skierowana bardziej do męskiej części odbiorców – głównie ze względu na zawartość łagodnej erotyki i męską perspektywę – ale spełniająca wszystkie gatunkowe założenia. I gwarantująca przy okazji kawał naprawdę dobrej zabawy, pełnej humoru, emocji i pozytywnej energii.

Ludzie samotni zawsze szukali kogoś, z kim mogliby być blisko. Bratniej duszy. Miłości. Rodziców. Dziecka. Kogo tylko przyjdzie Wam do głowy. Teraz ich marzenia mogą się spełnić dzięki usłudze oferującej wynajem takich „bliskich osób”.
Jedną z takich osób jest dwudziestodwuletni student Kazuya Kinoshita, który został właśnie rzucony przez swoją dziewczynę. Próbując jakoś poradzić sobie z tą sytuacją postanawia skorzystać z aplikacji i wynająć sobie nową ukochaną. Jego wybór pada na słodką i niesamowicie piękną Chizuru, która na pierwszy rzut oka wydaje się aż nazbyt doskonała? Do czasu. Tak się składa, że Kazuya wystawia jej kiepską opinię, o czym dziewczyna dowiaduje się i pokazuje pazurki. Związek, który miał być ukrywany przed całym światem coraz bardziej grozi ujawnieniem. Na dodatek babcia chłopaka jest zachwycona jego wybranką i fakt ten zmusza naszych bohaterów do bycia razem, nawet, gdy nie będą tego chcieli. Co wyniknie z całej tej szalonej komedii pomyłek?

DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 18
Reiji Miyajima 0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 18

Film z Mizuharą w roli głównej jest bliski ukończenia. Gdy babcia Sayuri przybywa zobaczyć miejsce, gdzie odbędzie się premiera, traci przytomność. Mizuhara...

DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 15
Reiji Miyajima 0
Okładka ksiązki - DZIEWCZYNA DO WYNAJĘCIA: TOM 15

Czas na wdrożenie planu zwanego „strategią 203”, który pomoże osiągnąć sukces w zbiórce crowdfundingowej! Oprócz rozdawania ulotek i szykowania...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;