Początek XXI wieku to przejście ludzkości, Ziemi i Wszechświata w nową erę -- erę światła duszy. Częścią tej przemiany są katastrofy naturalne -- tsunami, huragany, trzęsienia ziemi czy powodzie, a także kataklizmy społeczne -- terroryzm, wojny polityczne, religijne i etniczne oraz kryzys gospodarczy. Miliony ludzi popadają w depresję, odczuwają silne emocje oraz niepokój, doświadczają cierpienia i coraz częściej zapadają na różne nieuleczalne choroby.
Techniki dr Sha budzą uzdrawiające moce, istniejące w nas wszystkich, dając możliwość wzięcia swojego losu we własne ręce. Mądrość duszy jest w stanie zdziałać cuda. Zapobiega chorobom, odmładza, wydłuża życie i przekształca wszystkie jego aspekty, łącznie z warstwą uczuciową oraz finansową. Jest niezbędna, by pomóc ludzkości przetrwać zachodzące zmiany.
Rezultaty technik dr Sha wytrzymały próbę czasu oraz udowodniły tysiącom jego uczniów i czytelników, że uzdrawiająca energia istnieje w określonych dźwiękach, ruchach czy percepcji afirmatywnej. Teorie i ćwiczenia, dotyczące pracy z energią życiową i duchem, połączone z własnymi doświadczeniami autora, są praktyczne, holistyczne i głębokie.
Odkrycie, że Moc Duszy jest najważniejsza we wszystkich aspektach życia, to odpowiedź na wyzwania XXI wieku.
Wydawnictwo: Sensus
Data wydania: 2009-08-27