Domowy wyrób wędlin

Ocena: 0 (0 głosów)
Ponad 60 przepisów. Szynka mazowiecka, szynka z kością peklowana w zalewie, zawijana łopatka, baleron warszawski, karczki jałowcowe, a może salami litewskie?

Informacje dodatkowe o Domowy wyrób wędlin:

Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7512-645-7
Liczba stron: 112

więcej

Kup książkę Domowy wyrób wędlin

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Domowy wyrób wędlin - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia rosyjska
Jerzy Czapok0
Okładka ksiązki - Kuchnia rosyjska

Książka zawiera ponad sto przepisów tradycyjnej kuchni rosyjskiej. Między innymi przepisy na: bliny piwne, pieczeń stroganowską i pilaw....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy