Domowy wyrób wędlin

Ocena: 0 (0 głosów)
Ponad 60 przepisów. Szynka mazowiecka, szynka z kością peklowana w zalewie, zawijana łopatka, baleron warszawski, karczki jałowcowe, a może salami litewskie?

Informacje dodatkowe o Domowy wyrób wędlin:

Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7512-645-7
Liczba stron: 112

więcej

Kup książkę Domowy wyrób wędlin

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Domowy wyrób wędlin - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia rosyjska
Jerzy Czapok0
Okładka ksiązki - Kuchnia rosyjska

Książka zawiera ponad sto przepisów tradycyjnej kuchni rosyjskiej. Między innymi przepisy na: bliny piwne, pieczeń stroganowską i pilaw....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy