Domowy wyrób wędlin

Ocena: 0 (0 głosów)
Ponad 60 przepisów. Szynka mazowiecka, szynka z kością peklowana w zalewie, zawijana łopatka, baleron warszawski, karczki jałowcowe, a może salami litewskie?

Informacje dodatkowe o Domowy wyrób wędlin:

Wydawnictwo: OLESIEJUK
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-7512-645-7
Liczba stron: 112

więcej

Kup książkę Domowy wyrób wędlin

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Domowy wyrób wędlin - opinie o książce

Inne książki autora
Kuchnia rosyjska
Jerzy Czapok0
Okładka ksiązki - Kuchnia rosyjska

Książka zawiera ponad sto przepisów tradycyjnej kuchni rosyjskiej. Między innymi przepisy na: bliny piwne, pieczeń stroganowską i pilaw....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy