Dekalog świadomego pożyczania, czyli rola kredytu w życiu człowieka

Rafał Tomkowicz jest związany z polskim rynkiem finansowym od 14 lat. Specjalista w zakresie wiedzy o finansach osobistych. Pełnił funkcje menedżerskie i doradcze w kilku dużych instytucjach finansowych. Jest autorem wielu publikacji poświęconych bankowości detalicznej.
Współautor jednej z pierwszych internetowych porównywarek finansowych. Redaktor naczelny internetowego nośnika informacji z obszaru wiedzy o bankowości www.banking-magazine.pl. Redaktor prowadzący pierwszego serwisu internetowego w całości poświęconego rynkowi pożyczek pozabankowych www.loan-magazine.pl, będącego wydawcą certyfikatu Odpowiedzialnego Pożyczkodawcy.
Pomysłodawca i współtwórca spółki Sfera Finansów SA. W 2012 roku z sukcesem zawiązał spółkę akcyjną w ramach pozyskania środków pieniężnych z funduszu inwestycyjnego AER Finance dla stworzonego przez siebie projektu ,,wirtualny doradca finansowy". Pełni w spółce funkcję prezesa zarządu.
Przewodniczący rady nadzorczej spółki Inwestycje.pl SA, notowanej na rynku akcji GPW, oraz partner zarządzający w agencji marketingu internetowego Artivia.pl.
Członek rady programowej III Kongresu Sektora Pożyczkowego w Polsce. Częsty organizator oraz prelegent konferencji związanych z tematyką finansową. Inicjator prac nad kampanią społeczną dotyczącą upowszechnienia ,,Kodeksu świadomego kredytobiorcy".

Informacje dodatkowe o Dekalog świadomego pożyczania, czyli rola kredytu w życiu człowieka:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2015-01-15
Kategoria: Ekonomia

Kup książkę Dekalog świadomego pożyczania, czyli rola kredytu w życiu człowieka