Pełna wdzięku romantyczna historia z książkami i świątecznym Nowym Jorkiem w tle
Szesnastoletnia Lily zostawia czerwony notatnik pełen wyzwań na półce w swojej ulubionej księgarni. Notes czeka na odpowiedniego chłopaka, który odważy się podjąć grę. Okazuje się, że to właśnie ciekawski, lekko cyniczny Dash nie boi się zagadek.
Lily Dash i urządzają podchody na wielką skalę - szukają notesu (i siebie nawzajem) po całym opanowanym świąteczną gorączką Manhattanie. Podczas zabawy w wyzwania rodzi się między nimi uczucie. Czy zauroczenie nie zniknie po pierwszym spotkaniu Dasha i Lily?
Na podstawie powieści powstał serial telewizyjny - do zobaczenia od połowy listopada na platformie Netflix
Wydawnictwo: Bukowy Las
Data wydania: 2020-11-12
Kategoria: Dla młodzieży
Kategoria wiekowa: 13-15 lat
Język oryginału: angielski
Książka w klimacie Bożego Narodzenia, dość lekka i przyjemna. Chociaż jak dla mnie trochę dziecinna być może dlatego, że jestem 10 lat starsza od bohaterów. A przeczytałam z tego względu, że bardzo lubię świąteczne opowiadania.
Każdego dnia w innym ciele i w innym życiu. Każdego dnia zakochany w tej samej dziewczynie. Szesnastoletni A budzi się codziennie w innym ciele i w innym...
The Mummy is an exciting movie. Imphotep dies in Ancient Egypt. 3,700 years later rick O`Connell finds him. Imhotep is very dangerous. Can O`Connell send him back to the dead?...
Przeczytane:2017-04-15,