Cud mąki kokosowej

Wreszcie pojawiła się na rynku alternatywa dla pszenicy - mąka kokosowa. Osoby, które nie mogły do tej pory cieszyć się białą mąką, od dziś mają możliwość zasmakować niebiańskich potraw z mąki kokosowej. Diabetycy, alergicy i osoby na diecie bezglutenowej wreszcie mogą bez konsekwencji delektować się różnego rodzaju potrawami z tej mąki. Poza walorami smakowymi kokos posiada wiele wartości leczniczych. Błonnik kokosowy skutecznie reguluje poziom cukru i insuliny we krwi.

Jeżeli chcesz chronić swoje serce przed różnymi chorobami, twoja dieta powinna obfitować w błonnik, który chroni przed zawałami serca i wylewami. Wypróbuj przepisy z mąką kokosową, a poczujesz różnicę w smaku i samopoczuciu. Ta książka odmieni nie tylko Twoją kuchnię, ale i zdrowie!

Informacje dodatkowe o Cud mąki kokosowej:

Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2013-02-21
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Kup książkę Cud mąki kokosowej

Cud mąki kokosowej - opinie o książce

Kryzys ozdrowieńczy. Jak przetrwać przełomowy moment w procesie leczenia
Bruce Fife0
Okładka ksiązki - Kryzys ozdrowieńczy. Jak przetrwać przełomowy moment w procesie leczenia

Kryzys ozdrowieńczy jest integralną częścią każdej terapii. Zazwyczaj występuje na początku kuracji i trwa kilka dni, czasem z nawrotami o mniejszym nasileniu...

Bruce Fife0
Okładka ksiązki - Jak pokonać Alzheimera, Parkinsona, SM i inne choroby neurodegeneracyjne. Zapobieganie, leczenie i cofanie skutków

Demencje i inne choroby mózgu nie są częścią normalnego procesu starzenia. Mózg jest w pełni zdolny do prawidłowego funkcjonowania przez...