ChiWriter 4.0

W książce w przystępny sposób omówiono korzystanie z edytora tekstów ChiWriter 4.0. Opisano zagadnienia związane z opracowaniem tekstu, edycją wzorów matematycznych i wydrukiem gotowych dokumentów. Zwrócono uwagę na nowe możliwości edytora ChiWriter w wersji 4.0, oraz na sposób dostosowania środowiska edytora ChiWriter do indywidualnych potrzeb użytkownika.

Wersja 4.0 to nowe wcielenie poczciwego ChiWritera. W swojej nowej szacie książka zaskakuje profesjonalizmem i pomysłowością rozwiązań. Ujednoliceniu uległa większość zbiorów pomocniczych.

Niniejsza książka nie jest leksykonem, w którym informacje są uszeregowane według haseł. Ma to być przewodnik dla każdego, kto chce opanować obsługę edytora w stopniu wystarczającym do płynnej pracy. W dodatku zamieszczono odpowiedzi na pytania najczęściej zadawane przez użytkowników ChiWritera.

Książka przeznaczona jest dla szerokiego kręgu odbiorców. Początkujący znajdzie w niej przystępnie przedstawione informacje w formie lekcji, natomiast dla bardziej zaawansowanych spełniać będzie rolę poradnika.

Informacje dodatkowe o ChiWriter 4.0:

Wydawnictwo: Helion