BROŃ i MYŚLISTWO (2 tytuły)

Ocena: 0 (0 głosów)

Ta książka została dodana do bazy serwisu Granice.pl przez jednego z użytkowników i oczekuje na moderację

PRZYSMAKI KUCHNI MYŚLIWSKIEJ: "Nowa edycja klasycznej książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku. Jest to druga polska książka kucharska o potrawach z dziczyzny. Pierwsza, ,,Kuchnia myśliwska", wydana została w Wilnie w roku 1845 przez Jana Szyttlera.,,Przysmaki kuchni myśliwskiej" to podsumowanie dorobku polskiej myśliwskiej sztuki kulinarnej z uwzględnieniem bardzo atrakcyjnych przepisów kulinarnych innych narodów. Zawiera pond 800 przepisów. Dzięki ich różnorodności umożliwia przygotowanie potraw zarówno bardzo wykwintnych, jak i zupełnie prostych."

BROŃ PALNA: Poradnik dla miłośników broni palnej i przewodnik po broni dostępnej na naszym rynku pierwotnym i wtórnym: sportowej, myśliwskiej, kolekcjonerskiej. Autor, niekwestionowany autorytet w dziedzinie broni, strzelectwa i myślistwa, omawia dawne i współczesne karabiny, karabinki, sztucery, pistolety, pistolety maszynowe, rewolwery i strzelby oraz elementy strzeleckiego wyposażenia: lunety celownicze, kolimatory i tłumiki. Omówione zostały teoretyczne aspekty funkcjonowania broni oraz przedstawiono testy.

Informacje dodatkowe o BROŃ i MYŚLISTWO (2 tytuły):

Wydawnictwo: DRAGON
Data wydania: 2025-02-10
Kategoria: Inne
ISBN: 9788382748055
Liczba stron: 352

Tagi: Przepisy kulinarne i gotowanie Działania wojenne i obronność Uzbrojenie i wyposażenie

więcej

Kup książkę BROŃ i MYŚLISTWO (2 tytuły)

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Inne książki autora
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Henryk Dębski0
Okładka ksiązki - Przysmaki kuchni myśliwskiej

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy