Bóg jest portem. W poszukiwaniu pokoju serca

Musimy wrócić do pierwotnego powołania, by być miłością. Odważ się, kochaj, módl się, wierz, miej nadzieję. Płyń! On czeka na Ciebie!

(fragment)

Tylko Bóg potrafi z ateisty uczynić wierzącego, a z ateisty-antyklerykała - charyzmatycznego księdza. Wie o tym doskonale ks. Krzysztof Kralka, który doświadczył nawrócenia, pozwalając Bożemu Miłosierdziu na całkowitą przemianę swojego życia. Znakomity rekolekcjonista i

duchowny, którego Msze święte z modlitwami o uzdrowienie gromadzą rzesze ludzi, mówi w tej książce o sprawach najważniejszych dla każdego katolika: o wierze, modlitwie, nadziei i miłości. Udziela odpowiedzi na najtrudniejsze pytania o rolę, jaką Bóg odgrywa w naszym życiu.

Ks. Krzysztof Kralka - pallotyn, ewangelizator i rekolekcjonista. Jest założycielem i dyrektorem Pallotyńskiej Szkoły Nowej Ewangelizacji. Prowadzi cieszące się niezwykłą popularnością wieczory uwielbienia oraz modlitwy o uzdrowienie.

Dorota Sokołowska - dziennikarka Polskiego Radia Białystok, prezenterka i autorka reportaży. Laureatka Nagrody dla Najlepszego Dziennikarza Roku 2015 przyznanej przez Radę Programową Polskiego Radia Białystok.

Informacje dodatkowe o Bóg jest portem. W poszukiwaniu pokoju serca:

Wydawnictwo: Esprit
Data wydania: 2016-03-10
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Bóg jest portem. W poszukiwaniu pokoju serca

Bóg jest portem. W poszukiwaniu pokoju serca - opinie o książce

Bóg wskrzesza miłosierdziem
ks. Krzysztof Kralka0
Okładka ksiązki - Bóg wskrzesza miłosierdziem

Jeżeli chcesz, aby Jezus przemienił twoje życie, jeżeli chcesz, by dotknęło cię dzisiaj Jego miłosierdzie, otwórz się na tę nowość, stań się nowym naczyniem...

Siedem grzechów głównych
ks. Krzysztof Kralka0
Okładka ksiązki - Siedem grzechów głównych

Bóg w swej czułej, nieograniczonej, ale i wymagającej miłości mówi: ,,Tak, masz problem z tym wszystkim, ale nie zapominaj, że Ja jestem od tego większy"...