Biznesowe słownictwo i formuły konwersacyjne po angielsku

Niniejsza książka zawiera najważniejsze słownictwo i formuły konwersacyjne potrzebne w anglojęzycznym świecie biznesu. Przeznaczona jest dla osób znających słabo język angielski, ale również dla tych, którzy bardzo dobrze władają tym językiem. Książka skierowana jest do menedżerów, ekonomistów, specjalistów, dyrektorów, pracowników międzynarodowych firm, studentów, oraz do wszystkich, którym w pracy potrzebny jest nowoczesny język biznesowy. Jest również idealną pomocą dla osób samodzielnie uczących się języka.

Ta książka, to klucz wiedzy, która otwiera rynek pracy

Angielski biznesowy jest najbardziej oczywistą drogą do sukcesu dla aktywnego profesjonalisty, a bez fachowej wiedzy nie podbijesz międzynarodowego rynku pracy.

A zatem co powiedzieć podczas spotkań służbowych? Jak prowadzić negocjacje? Jak rozmawiać przez telefon? Jak uporać się z trudnymi sytuacjami? Chcesz poznać słownictwo przydatne na targach, przy projektach, itd.?

Kolejny bestseller wydawniczy

Te i inne tematy porusza ta publikacja w cyklu 12 rozdziałów. Naszym celem jest pomóc ci osiągnąć sukces w pracy, interesach. Warto więc znać biznesowe słownictwo i sprawnie posługiwać się nim w miejscu pracy.

Informacje dodatkowe o Biznesowe słownictwo i formuły konwersacyjne po angielsku:

Data wydania: 2016-06-07
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Biznesowe słownictwo i formuły konwersacyjne po angielsku

Jak szybko nauczyć się mówić po angielsku
Anna Piekarczyk0
Okładka ksiązki - Jak szybko nauczyć się mówić po angielsku

Poznaj metody, strategie i techniki dzięki którym zaczniesz szybko mówić po angielsku. Połącz je i stwórz własny styl nauki, a wkrótce...

Angielski Dla Sprzedających Przez Internet
Anna Piekarczyk0
Okładka ksiązki - Angielski Dla Sprzedających Przez Internet

Sprzedaż i handel w Internecie rozwijają się bardzo szybko zarówno w Polsce, jak i na Świecie. Ale czy wiesz, że udana sprzedaż to przede wszystkim...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska